Om

En del av mitt arbete

Det har tagit en stund, men vid det här laget finns det faktiskt några gitarrer som jag ”byggt”. Det mesta som jag lärt mig har jag snappat upp från folk som varit igång med detta betydligt längre än jag – och människor som också varit villiga att dela med sig av sina kunskaper och hemligheter (Tack ska ni ha! Ni vet vilka ni är.). Det är därför mer eller mindre självklart att även jag delar med mig av allt jag lärt mig längs resan. Inte för att det är så mycket, men i alla fall…

Så här kan det låta

Här hittar du ljudfiler från de första gitarrerna jag förfärdigat. Det kommer att dyka upp fler efter hand…

Lyssna här

Ett par videor

Om du har tur kan du hitta ett par videoclip här. Det kommer även finnas en video där jag berättar om BladeRunner-svajet från Super-Vee.

Kolla här

En hög med bilder

Jag har medvetet gått in för att dokumentera alla mina försök till gitarrbyggande, sedan dag ett.  Om du tror du kan stå ut med den typen av visuella övergrepp är det fritt fram att kolla på alla bilder här.

Kika på detta

Kontakta mig

Om du mot all förmodan behöver kontakta mig, är det nog enklast att skicka ett mejl. Klicka här så dyker ett lite formulär upp för sådana ändamål.

Klicka här för kontakt

Mina senaste projekt

Tele Bridge Aged LoRes.NewTelecaster 6667.LoResGEO_7384 Halvbild.LoRes

 Nyfiken på mer?

Det finns alltid mer att ta reda på. Alternativa fakta, kanske… Om du klickar på länken här nedan kan du få reda på lite mer om mannen som precis har börjat skruva ihop gitarrer av färdigtillverkade delar.

Läs mer här